Portrætfoto, CVfoto, Linkedinfoto, Hjemmesidefoto og Erhvervsportræt

Dagens portrætfoto fotograferet hos Billedkomponisten i København på Amager til brug på cv cvfoto og linkedin og linkedinfoto.

Portrætfoto af Martin Skytte fotograferet hos Billedkomponisten i København på Amager til brug på cv cvfoto og linkedin og linkedinfoto.

Portrætfoto af Martin Skytte fotograferet hos Billedkomponisten i København på Amager til brug på CV, linkedin og linkedinfoto.

Præsenter din person på visuelt bedste måde og lad modtageren, måske din kommende arbejdsplads, få det bedste intryk af dig. Et godt portrætfoto kan gøre den store forskel!

Husk at det gode billede ikke skabes i kameraet, men foran og bag ved kameraet! Ring og få en snak med fotograf Søren Weile om mulighederne han kan tilbyde.

Læs mere

Frys tiden med nogle gode familieportrætter fotograferet af en professionel portrætfotograf eksempelvis fotograf Søren Weile fra København

Tiden står ikke stille. Ungerne vokser hurtigt og de grå hår kigger pludseligt frem. Tag familien under vingerne og bestil en familiefoto session hos fotografen.

Et eksempel på familien Bergstrøm mor og to døtre på besøg i fotografens fotostudie på Amager. Klik på linket her: http://www.weilesfoto.dk/work/bergstroem/#

Portrætfoto af familien Bergstrøm i fotostudiet

Fotograferet hos fotograf Søren Weile i fotostudiet på Amager i København

Læs mere

Fotografi til beskrivelse af en arbejdsproces giver indsigt og forståelse for kunden!

Malermester Crillesen og Sørensen bruger fotografi til at illustrere arbejdsproseserne. Dette giver indblik,forståelse og tillid for kunden. Fotograf Søren Weile hjælper med fotografi til bla. denne type fotoopgaver. Her et eksempel på en fase i en Villa på Amager i København.

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem. eksempelvis spartling af vægge.

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem. Her med et eksempel på opsætning af filt.

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem. Eksempelvis filtopsætning og tilskærring.

Læs mere

Det personlige erhvervsportræt fotograferet af fotograf Søren Weile fra København

Et godt beskrivende portrætfoto, som kan bruges i firmaets markedsføring, kan gøre en stor positiv forskel på bundlinjen.

Portrætfoto af personlig træner og kostvejleder Tina Hindsberg i København

Portrætfoto af personlig træner og kostvejleder Tina Hindsberg fotograferet hos fotograf Søren Weile fra Billedkomponisten i København på Amager til hendes hjemmeside og diverse trykte medier

Ilustrationsfoto af træningsøvelse

Ilustrationsfoto af træningsøvelse!

Læs mere

CV. billeder, CV.foto og Linkedinfoto det gode fotografi kan gøre den store forskel på din ansøgning

En persons ansigt og ansigtets udtryk er det første vi analysere, når vi møder/ser en person. Efterfølgende er det kropssproget og personens påklædning som læses.

Et godt portrætfoto er en væsentlig del af succesen for lysten til at kontakte vedkommende. På Linkedin´s profiler er det første man møder netop et profilfoto. Med det erfaringsgrundlag vi har bagagen, har vi lynhurtigt analyseret personen, som nu bliver sat i bås. Efterfølgende skal det vise sig om vores analyse holder, når vi går i gang med personens cv. også når det omhandler en ansøgning til et job.

Profilfoto og cv billede til Linkedininkedin

Portrætfoto i fotostudiet på Amager i København. Her et eksempel på et godt erhvervsportræt

 

 

 

 

Vælger du den rette fotograf, som forstår at finde de rette og gode signaler i dig, og samtidig lave et godt fotografisk håndværk, er du godt hjulpet på vejen til de gode kontakter og det rigtige job. De færdige portrætfoto og cv billeder skal gerne være billeder, som du glæder til at vise din omverden.

Netop denne gode fotograf finder du i København ude på øen Amager.  Du kan ringe og høre om de forskellige løsninger på telefonnr. +45 26732208

 

Læs mere

Et godt billede

Hvad enten dine billeder skal i et fotoalbum eller hænges op på væggen, er et godt billede altid at foretrække over et mindre godt billede. Det er rart, at kunne vise venner og bekendte et billede, hvor tingene går op i en højere enhed, og desuden er der en tendens til, at et godt billede, er et billede, vi vender tilbage til gang på gang.

Læs mere

Livlige gravid foto med søskende

Er du gravid? Og er der en forøgelse af søskendeflokken i vente? Så er der god grund til at forevige det nye liv, der er på vej, og de søskende, som inden længe bliver beriget med et nyt familiemedlem.

Læs mere

Professionel fotograf i København – få taget et portræt

I mange danske hjem pryder portrætfotos væggene. Det er nemlig en tradition i mange skoler og institutioner, at børn årligt foreviges, og det betyder, at forældre hvert år får nye portrætforsyninger. Udover at tjene private formål, bliver portrætter også brugt i erhvervslivet, som præsentation og ansigt udadtil.

Læs mere

Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu