Professionel fotograf i København – få taget et portræt

I mange danske hjem pryder portrætfotos væggene. Det er nemlig en tradition i mange skoler og institutioner, at børn årligt foreviges, og det betyder, at forældre hvert år får nye portrætforsyninger. Udover at tjene private formål, bliver portrætter også brugt i erhvervslivet, som præsentation og ansigt udadtil.

Der er således mange sammenhænge, hvori portrætter spiller en rolle, og derfor er det godt at have kendskab til en fotograf i København, som kan tage et portræt af dig, når du har brug for det. Og dét kan jeg hos Billedkomponisten – jeg er en professionel fotograf i København, som har specialiseret mig i fototypen portræt!

Portræt med personlighed

Portrætter er kendetegnet ved at have personligheden i centrum. Et portræt stiller nemlig skarpt på den enkelte og får denne person til at fremstå så reel som muligt. Men hvordan gøres dette helt præcist? Følgende to ting er særligt essentielle for at opnå personlighed i et portræt:

Lys

Lys bruges til at fjerne skygger og få mennesket i billedet til at være i centrum. På denne måde bidrager lyset til at præsentere personen stærkest muligt og fremhæve personlige karakterer. Lys er også med til at skabe harmoni i billedet.

Vinkling

Det kan være vanskeligt selv at vide, fra hvilken vinkel man tager sig bedst ud. Men med mange års erfaring i bagagen har jeg udviklet et falkeøje for den rette vinkel, og derfor varierer vinklingen også fra portræt til portræt.

Brug for et nyt portræt?

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at en fotograf i København tager et portræt. Måske har du ganske enkelt aldrig fået taget et portrætfoto før? Trænger dit gamle til udskiftning? Eller måske ønsker du at få taget portrætfotos af dine børn med mere personlighed?

Uanset hvilke grunde du måtte have til at få taget et portræt, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mig som fotograf i København samt bestille tid til dit portræt.


Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu