Betagende baby billeder hos din fotograf i København

Babyer er de bedste fotomotiver. Med deres livlige væsner, bedårende størrelser og ofte smittende smil har de en helt særlig evne til at gå lige i hjerterne på alle, de møder.

Derfor ønsker mange også at få taget baby billeder hos en professionel fotograf i København, således at disse uimodståelige kendetegn foreviges.

Forevig barnets første leveår

De første år i barnets liv er ofte de år, hvor der tages allerflest billeder. Hvis du er nybagt forældre, og du kunne tænke dig at få billeder af din baby, som du kan glædes over hele livet, tilbyder jeg at være det sted, hvor du kan få taget gode baby billeder.

Det er langt fra givet på forhånd, hvordan dine baby billeder skal tages af mig. Du bestemmer, om barnet skal være alene på billederne, eller om mor og far skal være omkring barnet. Der er mange måder at gøre det på, men fælles for alle baby billeder er det, at de tages bedst af en fotograf, som har erfaring med børn, og som ved, hvad der skal til for at skabe en rolig stemning, hvor barnet føler sig i trygge hænder.

Udtryksfulde babybilleder – sådan gør jeg

Babyer er betagende, og det betyder, at det er svært ikke at få vellykkede billeder i hus. Ikke desto mindre er der en række ting, jeg gør for at sikre, at de babybilleder, jeg som fotograf i København tager, er i absolut bedste kvalitet.

Det bedste, man kan gøre for gode babybilleder, er først og fremmest at komme i børnehøjde. Dette gør jeg ved at placere mig i en position ofte siddende på gulvet eller liggende på maven, hvorfra mit perspektiv er det samme som barnets. Dette bidrager samtidig til at gøre barnet trygt.

Børn lader sig let distrahere, og for at få naturlige reaktioner og dermed udtryksfulde billeder, benytter jeg mig ofte af farverigt legetøj, der siger forskellige lyder, for at henlede barnets opmærksomhed i retning mod kameraet.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at få taget betagende baby billeder hos en fotograf i København.Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu