Livlige gravid foto med søskende

Er du gravid? Og er der en forøgelse af søskendeflokken i vente? Så er der god grund til at forevige det nye liv, der er på vej, og de søskende, som inden længe bliver beriget med et nyt familiemedlem.

Billeder af børn er altid guld værd for forældre, og med et gravid foto med søskende har du mulighed for at kombinere to af livets helt store glæder: Børn og en flot gravid mave.

Som professionel fotograf hos Billedkomponisten har jeg lang erfaring med fotografering af gravide og babyer, og derudover har jeg gjort det til et af mine specialer at tage gravid fotos, hvor også søskende er med.

Kreativ gravidfotografering – slip fantasien løs

Fotografier er altid bedst, når de afspejler personlighed. Det kan være vanskeligt at fange personlighed med et kamera, men ikke desto mindre har jeg erfaring med, at kreativitet ofte viser sig at være den bedste vej frem.

Slip derfor din og dine børns fantasi løs, når I skal fotograferes. Selve fotograferingen kan både foregå inde i mit fotostudie og ude i naturen på en lokation, som betyder noget for jer. Det kan både være fordi, det er et sted, hvor I har gode minder, eller fordi stedet ganske enkelt er glansbilledesmukt.

Fotografering i børnehøjde

Når du får taget et gravid foto med søskende hos mig, er der derfor plads til kreativitet, og hvis søskende har en god idé til, hvordan billedet kan blive godt, tager jeg glædeligt børnene med på råd. Jeg er ikke bleg for at gribe fotograferingen anderledes an!

Når jeg tager billeder af gravide, er succeskriteriet klart: Billederne skal give udtryk for glæden ved det kommende liv. Med den livlige og organiske runde mave i centrum kommer glæden næsten af sig selv, men jeg gør desuden mit bedste for også at få denne glæde frem i de vordende storesøskenes øjne.


Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu