Et godt billede

Hvad enten dine billeder skal i et fotoalbum eller hænges op på væggen, er et godt billede altid at foretrække over et mindre godt billede. Det er rart, at kunne vise venner og bekendte et billede, hvor tingene går op i en højere enhed, og desuden er der en tendens til, at et godt billede, er et billede, vi vender tilbage til gang på gang.

Det er naturligvis subjektivt, hvad man definerer som et godt billede. Ikke desto mindre har jeg som professionel fotograf min klare idé om, hvad der udgør et godt billede, og dette får du et indblik i neden for.

Vejen til det gode billede

Lyset er alfa og omega. Uden det rette lys er det vanskeligt at tage et godt billede, og derfor er lys et af de elementer, jeg konstant har for øje.
Den bedste form for lys er naturligt lys. I modsætning til kunstigt lys, som ofte giver et gulligt udtryk, er naturligt lys nemlig med til at gøre billedet blødt og behageligt at kigge på.

Alt afhængigt af motivet kan det være en god idé at holde baggrunden neutral. Hvis der sker for meget i baggrunden – eller på tøjet for den sags skyld – kan det lede opmærksomheden væk fra det, der egentlig bør være i centrum. Således er baggrund og tøj også centrale elementer i kampen om at tage et godt billede.

Intet godt billede uden et godt motiv

Den vigtigste forudsætning for at tage et godt billede er, at den eller de personer, som står foran kameraet, føler sig tilpasse. Situationen er ofte uvant, men det er vigtigt at skabe en god og behagelig atmosfære omkring fotograferingen. Personens veltilpashed vil skinne tydeligt igennem.

Derfor lægger jeg vægt på at skabe gensidig tillid – dette er det bedste udgangspunkt for at tage et godt billede!


Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu