Fotografi til beskrivelse af en arbejdsproces giver indsigt og forståelse for kunden!

Malermester Crillesen og Sørensen bruger fotografi til at illustrere arbejdsproseserne. Dette giver indblik,forståelse og tillid for kunden. Fotograf Søren Weile hjælper med fotografi til bla. denne type fotoopgaver. Her et eksempel på en fase i en Villa på Amager i København.

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem. eksempelvis spartling af vægge.

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem. Her med et eksempel på opsætning af filt.

Fotosession med malermester Crillesen

Malermester Crillesen og Sørensen renovere endnu en ejendom i København. Fotograf Søren Weile fotografere arbejdsprocessen af de mange faser malerarbejdet skal igennem. Eksempelvis filtopsætning og tilskærring.

Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu