Familiefoto med nærvær og gerne en kreativ kant

Sæt familien og børnene i centrum. Tiden står ikke stille og ungerne vokser hurtigt. Det er svært at nå at stoppe op og fryse tiden. Derfor kan familieportrætter gøre en forskel. Fotografen kan hjælpe Jer med at få realiseret de skønne og flotte billeder som i kan gå og nyde i mange år frem. I er velkommen til at ringe og få en snak med fotografen om muligheder. Vores telefon nr. +45 26732208

familieportrætter hos billedkomponisten i København af fotograf Søren Weile

Det er en sjov oplevelse for børnene og hele familien af blive fotograferet af masterfotograf fotograf Søren Weile i fotostudiet som ligger i København. Fotografering på andre locationer eksempelvis ude i naturen tilbydes også.

Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu