Få et tilbud!

Interesseret? Udfyld formularen
og jeg kontakter dig snarest muligt

Erhvervsfotograf København

Når passion er drivkraften bag et fotografi, viser det verden på en helt unik måde!
Det er altid i tæt samarbejde med kunden, at erhvervsfotograf i København, Søren Weile, er på evig jagt efter det helt rette og passende udtryk i fotografierne – ofte med ny kant og ny vinkel.

Med indgående forståelse om virksomhedsdrift, kan Søren Weile i sit virke som erhvervsfotograf tilføre virksomheder unikke indblik gennem sin kameralinse.

Virksomhedens medarbejdere og produkter skal fremstå troværdige og unikke – gerne med “stop-effekt” for deres kunder.

Erhversfotos der huskes

Erhversfotos der huskes

Et godt erhvervsfotografi skal gøre, at beskueren hæfter sig ved billedet, kigger en ekstra gang, stopper op et øjeblik. Som erhvervsfotograf skal man i dag skabe noget, der huskes.

Hos Billedkomponisten kan vi udføre en lang række billedtyper for din virksomhed: Portrætfotografering af medarbejdere,Gruppefoto, Erhvervsfoto, Virksomhedsfotografier, Reklamefotos, Produktfotos samt gruppe og situationsfotos.

Billedmaterialerne kan bruges på hjemmesider og i virksomhedens trykte medier som magasiner, brochurer, pressemeddelelser og nyhedsbreve.

Erhvervsfotograf med erfaring og indlevelse

Erhvervsfotograf med erfaring og indlevelse

Gennem indlevelse i din virksomhed, dine medarbejdere og din service eller produkter, kommer erhvervsfotografen fra Billedkomponisten gerne med ideer til anderledes og udtryksværdige fotografier, der kan skabe værdi for din virksomhed.

Ønsker du at høre mere om mulighederne inden for erhvervsfotografering, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 26732208 eller skrive en mail til mail@weilesfoto.dk.

Vores erhvervsfotograf kan foretage fotoshoot i virksomheden, en bestemt location eller i eget fotostudie på Amager i København.
Studiet ligger nær Amager Strand Metro Station og blot 3 kilometer fra Københavns Lufthavn.

Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu