Udsalget i gang med gode priser og Tilbud

Så er udsalget i gang med start fra Januar. Forevig øjeblikket som måske ikke kommer igen. Vores fotostudie ligger i København  på Amager. Vi laver gravidfoto både i studiet, men kan også tilbyde gravidfotosession ude på en location eventuelt i naturen for en merpris.

Vi har lavet et tilbud på Gravidfoto eller babyfoto til kr.798 inkl. 1 stk. 13×18 billede normalpris er kr.1146 du sparer 30%.

Tilbudet gælder i alle formiddage i hverdagene v/4 personer.

Gravidportræt Tilbud

Gravidfoto i fotostudiet i København af fotograf Søren Weile

Læs mere

Portrætfoto hos fotografen i København den bedste julegave

Så er Julen i fuld gang. Massere af julehygge med familien. Så er der lige det med gaverne. Hvad skal jeg dog finde på.

Et godt billede af børnene sammen eller et sammen med far og mor!   Billedet der i mange år frem gør Bæsteforælder varme om hjertet.  Fotografen i København hjælper meget gerne med løsningen. Du finder eksempler på dette link: https://billedkomponisten.dk/privat/ eller på dette link: https://www.weilesfoto.dk/?page_id=45

Søsterfoto hos fotografen i København

Fotograf i København laver portrætfoto i fotostudiet på Amager

Læs mere

Julefoto og Juleportrætfoto af familien

Portrætfoto af familien er den bedste gave man kan modtage. Julen får os til at tænke ekstra på hinnanden og de værdier vi har i livet. Leder du efter en fotograf i København, så er vi et bud på at lave billedet, som følger Jer gennem livet og måske fra generation til generation.

Billedkomponisten fantastiske billeder. Tag et kig rundt på hjemmesiden her er et link: https://billedkomponisten.dk/privat/

Den mest værdifulde julegave et familieportræt

Den mest værdifulde julegave. Et familiefoto der fastholder en tid som ikke kommer tilbage.

Læs mere

Fotograf i København laver skønne familiefoto

Fotograf i København laver de skønne familiefoto. Få en skøn oplevelse med dejlige uforglemmelige billeder som følger dig gennem livet. Pynt hjemmet med personlige billeder og få lavet ekstra billedkopier til den øvrige familie. Vi tilbyder lækre billedrammer med flotte italienske lister.

Fotograf i København laver skønne familiefoto
Fotograf i København laver de skønne familiefoto. Få en skøn oplevelse med dejlige uforglemmelige billeder som følger dig gennem livet. Pynt hjemmet med personlige billeder og få lavet ekstra billedkopier til den øvrige familie. Vi tilbyder lækre billedrammer med flotte italienske lister.

Læs mere

Gravidfoto i fotostudiet i København

Gravidfoto er fastfrysning af det fantastiske øjeblik af forventninger og glæde. Øjeblikke der betyder noget. Hos Billedkomponisten sætter vi en ære i at skabe flotte spændende billeder. Vi laver gravidfoto både i fotostudiet i København og ude på andre locationer gerne i naturen.

Gravidfoto hos fotograf billedkomponisten.dk i København

Læs mere

Fotografi ude af fotostudiet på en location efter kundens ønske

Vi fotograferer ofte på en ønsket location fra kundens side inde som ude. Eksempelvis Amager strandpark i København (se fotografi nedenfor) bruges jævnlig og mange andre foto-location ér. Det er skønt at fornemme liv og luft på billedet. Location én er også med til at fortælle en historie og give motivet perspektiv og spændende vinkler.

Portrætfoto af familien og Jeres barn som fanger øjet og fortæller en historie. Dette billede af fotograferet af fotograf Søren Weile i fotostudiet i København på Amager

Locationfoto af familien Højmark fotograferet i København på Amager strand af fotograf Søren Weile fra Billedkomponisten.dk

Læs mere

Familiefoto med nærvær og gerne en kreativ kant

Sæt familien og børnene i centrum. Tiden står ikke stille og ungerne vokser hurtigt. Det er svært at nå at stoppe op og fryse tiden. Derfor kan familieportrætter gøre en forskel. Fotografen kan hjælpe Jer med at få realiseret de skønne og flotte billeder som i kan gå og nyde i mange år frem. I er velkommen til at ringe og få en snak med fotografen om muligheder. Vores telefon nr. +45 26732208

familieportrætter hos billedkomponisten i København af fotograf Søren Weile

Det er en sjov oplevelse for børnene og hele familien af blive fotograferet af masterfotograf fotograf Søren Weile i fotostudiet som ligger i København. Fotografering på andre locationer eksempelvis ude i naturen tilbydes også.

Læs mere

Fotografens flotte familie-billeder i eget hjem gør din bolig skøn, varm og personlig.

Måske er det tid til at udskifte udsmykningen på nogle hjemmets vægge. Masseproducerede plakater har svært ved at hamle op med flot professionel fotografi af din familie.  Tag et kig rundt på hjemmeside og se flere eksempler på muligheder. Du finder fotografens fotostudie i København på Amager. Link til siden. https://billedkomponisten.dk/privat/

Fotografens flotte familie-billeder i eget hjem gør din bolig skøn, varm og personlig.

Måske er det tid til at udskifte udsmykningen på nogle hjemmets vægge. Masseproducerede plakater har svært ved at hamle op med flot professionel fotografi af din familie. Tag et kig rundt på hjemmeside og se flere eksempler på muligheder. Du finder fotografens fotostudie i København på Amager.

Læs mere

På reportagefoto-opgave i den digitale verden

Billedkomponisten har netop være på endnu en spændende reportagefoto opgave i den digitale verden for professionelle. Denne gang i Øsknehallen i København. Digital netværksudviklere, virksomheder og offentlige virksomheder mødes og udveksler viden på højeste niveau. Digital sikkerhed var et af de helt store emner på dette seminar.

Seminar i Øsknehallen i København for professionelle digital-netværksudviklere reportagefoto af fotograf Søren Weile

Cisco Connect 2019 med deltagelse af blandt ander Konica Minolta i Øsknehallen af fotograf Søren Weile fra Billedkomponisten.dk

Læs mere

Årets Julegave idé: Et familieportræt eller et gavekort til en fotosession

familiefoto af familien Tang i fotostiet på Amager som ligger i København

Familiefoto af familien i fotostiet i København ude på Amager

Giv familien en dejlig sjov oplevelse og Inviter dem ud i fotostudiet. Typisk tager en fotosession 30-40 minutter, hvor vi leger os frem til nogle skønne optagelser.

Eksempelvis laver vi billederne af familien samlet først, da det får børnene til at slappe af. Det giver mulighed for at lave en masse gode portrætfoto både med jer sammen og hver for sig. Måske har i nogle ønsker og idéer til Jeres billeder, så bare sig til. Nogle få nøgleord kan give inspiration til et godt og unikt familieportrætfoto eller øvrige portrætfoto, fotografen elsker spændende forslag.

Nogle dage senere mødes vi for gennemgang og valg af de billeder der endeligt skal i Jeres eje.

Send en mail eller ring hvis i vil høre mere.

Læs mere

Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu