+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Kunderne fortæller om deres oplevelser

Gravidfoto hos Billedkomponisten

Vi har været et par gange hos Søren og få taget familiefoto. Vi har altid været meget tilfredse med Sørens tilgang, service og ikke mindst resultatet. Derfor valgte vi igen at kontakte Søren, da vi gerne ville have taget gravidfoto. Vi havde en rigtig god fotosession. Der var en meget afslappet stemning, og vi fik både taget nogen traditionelle billeder, men Søren kom også med forslag til nogen lidt anderledes opstillinger. Det blev til rigtig mange gode billeder. Vi er super tilfredse og glade for resultatet.

Michella (Trustpilot)

Min veninde fik for år tilbage taget et…

Min veninde fik for år tilbage taget et virkelig dejligt og anderledes billede hos Søren. Derfor var det ikke svært for mig at vælge fotograf, da jeg skulle have foreviget mine piger og jeg. Det var ikke de store tanker vi havde gjort os i forhold til det færdige resultat. Vidste bare det skulle være sort/hvid. Men det gjorde heller ikke så meget for Søren var fuld af ideér. Han fik os ud i opstillinger vi ikke havde drømt om, lod os hele tiden følge med på skærmen, så vi kunne se forskellen på hvad der virkede godt og hvad der ikke var så godt. Det var virkelig sjovt, da vi lige fik vænnet os til hvordan vi tog os ud på skærmen. Søren gav sig god tid og vi fik nogle gode grin ind imellem. Det var en helt igennem sjov og anderledes oplevelse. Søren var rigtig god i hele processen. Han guidede os til hvad vi ville have billedet skulle udtrykke og hvad andre ville tænke når de så på det. Alt sammen noget som jeg aldrig ville have tænkt på og som jeg er SÅ glad for at han tænkte på.

Charlotte Falk (Trustpilot)

Vi var i vinters ude og få lavet de flotteste fotos af vores familie. En virkelig dygtig fotograf han forstår at fange de rigtige øjeblikke. Vi er super tilfredse og meget glade for vores billeder.

Charlotte el messaoudi (Google)

Super god oplevelse!

Søren var rigtig god til at lave fotosessionen til en sjov og spændede oplevelse. Derudover fik vi lavet nogle kreative og innovative billeder, som lige kunne dét ekstra!

Kan varmt anbefales

Jacob Andreasen (Google)

Rigtig godt sted at få taget professionelle billeder. Det er helt klart pengene værd

Mikkel Christensen (Google)

Proffesionel oplevelse, Søren har øje for detalje og man føler sig tryg og i gode hænder 😀

Casper Petersen (Google)

Behagelig foto shoot og rigtig flotte billeder

Lene Gede (Google)

I was very satisfied with both the session and the results. I am usually quite uncomfortable in front of the camera and really needed some professional photos for LinkedIn etc. Søren was very energetic and welcoming, and gave several useful tips throughout the session resulting in some great photos. Søren also took the time to perfect the photos digitally while maintaining the true natural appearance. I was very happy with the experience and would definitely recommend!

Kris Michelsen (Google)

Total god fotograf

Carsten Rasmussen (Google)

Sean has the ability to bring out the best in people when he photographs. He makes people relax in front of the camera. It gives some really good portrait photos. Sean has been husfotograf at Plandent for many years and he is still – for good reason.

Tina Marie Odyja Pedersen (LinkedIn)

Portrætfoto hos Billedkomponisten

Fremragende oplevelse fra start til slut hos Fotograf Søren Weile. Allerede fra første kontakt havde Søren gode ideer og inputs til at komme godt i mål med opgaven. Under sessionen var Søren grundig og detaljeorienteret, men havde hele tiden mig med i sine overvejelser. Søren havde desuden god viden om, hvad folk kigger efter i mit fag, og det hjalp bestemt på resultatet. Er meget tilfreds med resultatet og kan bestemt anbefale Søren.

Villads (Trustpilot)

Fantastisk fotograf! Mange tak for de fine billeder – det var en fornøjelse!

David Williams (Facebook)

Super dygtig og behagelig at arbejde sammen med 🙂 Tak for fine billeder og en god oplevelse

Sara Rasmussen (Facebook)

Det var en rigtig oplevelse at få taget familieportrætter hos Søren. Vi følte os godt tilpas og prøvede en masse sjove ting af. Resultatet er en række skønne, kreative billeder, som allerede har høstet mange roser fra famile og venner. Søren er desuden meget fleksibel og åben for input, når det gælder den afsluttende billedbehandling. Vi kommer gerne igen; min søn på 6 år har allerede spurgt, om vi ikke snart skal tilbage 🙂

marie reinholdt (Google)

Søren var super god til at prøve nogle forskellige positioner og gjorde rigtig meget ud af at det ikke skulle føles tvunget. Det gjorde, at mine søskende og jeg slappede meget mere af og billederne virkede mere naturlige.
Super godt resultat som vi blev meget glade for!

Nikolaj Falther (Google)

Helt igennem en fantastisk oplevelse.
Søren han er rigtig god til at give gode ideer og tager meget levende billeder og er rigtig god til børn.
Det er ikke sidste gang vi får taget billeder af ham.

Anja Nørby (Google)

Rigtig dygtig. Søren fik os til at slappe af og have det rigtigt sjovt under photoshoot. Så fik fantastiske billeder ud af det. Kan varmt anbefales.

Jens Philippsen (Google)

Fik taget søskendebilleder herinde. Super sjovt og eksperimenterende – kan klart anbefales🙏🏼

Malou Bruun Jepsen (Google)

Hyggelig fotosession, god dialog

Cécile Bailey (Google)

Very friendly and professional, great pictures.

Leona W. (Google)

Jeg kan bestemt anbefale at benytte en af de bedste fotografer jeg har mødt, Søren Weile. Siden min start i HDI forsikring i 2009 har jeg benyttet Søren når mit team skal fotograferes. Både som hold billede og personligt. En af de ting jeg lægger vægt på er Sørens kreativitet. Det er med til at give et godt resultat.

Michael Klitvad (LinkedIn)

God oplevelse – godt resultat

Min familie og jeg havde en rigtigt god oplevelse i Sørens atelier.
Vi havde en familiefoto-session, og Søren havde gode og kreative ideer til at indfange os på kamera.
Det sværeste var at udvælge fotos bagefter – fordi der var så mange gode. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet.

Johnny Hansen (Trustpilot)

Jeg kan kun anbefale Søren Weile.
Super kreativ fotograf som tager super billeder.

Jacob Hjort (Facebook)

Super billeder af hele familien. Sjov fotosession hos Søren. Og generelt god service!

Dan Bang (Facebook)

Sjove og unikke billeder. Søren er rigtig god til at skabe en afslappende atmosfære, så man virkelig kan se personlighederne i billederne. Han er grundig og nysgerrig på, hvad kunderne ønsker sig.

Adriana Guerenabarrena (Google)

Søren skulle lave professionelle profilbilleder til mig og de er bare blevet super flotte. Han er så erfaren med lys og positurer at det er hurtigt, effektivt og godt🤩

Rikke Bahr Christensen (Google)

Vi har fået taget fantastiske gode billeder af vores barn hos Søren. Professionel behandling og billeder som lige kan lidt ekstra! Det er forhåbentligt ikke sidste gang, vi får taget billeder hér 🙂

Karin James Jensen (Google)

Fantastisk oplevelse og resultat. Han fik virkelig det bedste frem i mig og evnede at tænke ud af boksen, så mine billeder fik lige præcis det udtryk, jeg ønskede. Kæmpe anbefalinger her fra.

Michael Musfelth (Google)

Vi fik lavet gravid fotos, og de blev super gode! Vi skal helt klart tilbage igen når baby er vokset 👌

Patrick Bak (Google)

God oplevelse i forbindelse med foto session. Professionel rådgivning og leveret produkt.

Jon Nielsen (Google)

Good photo, good photographer

Frezz art (Google)

Super

Finn Frydenlund (Google)

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Søren med fotografering af både portrætter samt virksomhedsfotografering. Søren er venlig, imødekommende, professionel og altid god til at komme med ideer til anderledes billeder. Søren er god til at få det naturlige billede, som ikke virker opstillet i kassen, og gerne med en ny og frisk vinkel.
Uanset om det er portræt foto eller virksomhedsfotografi – bevæger Søren sig scenevant, veloplagt og altid med flotte resultater til følge. Jeg giver Søren min bedste anbefaling.

Eva Gravesen (LinkedIn)

Ring på 26732208 og få et tilbud!