+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Forsikringsfoto og Personskadefoto

Vi fotograferer mange typer forsikringsfoto og personskader hvad enten det er fotografi af arbejdsskader eller skader som er pådraget privat.

Under fotograferingen arbejder vi med kropsstilling, belysning og vinklen på skaden så skaderne fremstår klart og tydeligt i professionel kvalitet.

Billederne udvælges sammen med tilskadekomne. Det betyder de rette billeder bliver valgt og med accept fra skadesforvoldte.

Efterfølgende billedhåndteres optagelserne og dateres inkl. sags nummer på selve billedet / digitalfilerne. Billederne printes på professionelle printere i størrelsen 15×21 cm. på professionelle materialer. Det er også muligt at levere billederne digitalt hvis det ønskes.

Efterfølgende videregives / sendes billedmaterialet til Forsikringsselskabet, advokaterne og måske arbejdsmarkedets erhvervssikring / Arbejdsskadestyrelsen modtage billederne til dokumentation og skadesvurdering.

Det er vigtigt at få fotograferet billederne professionelt i en høj kvalitet, da de er bevismateriale på de visuelle skader som pågældende har pådraget sig. Billederne er et vigtigt element i en erstatningssag.

Medbring gerne brev fra advokaten, forsikringsselskabet / arbejdsmarkedets erhvervssikring / arbejdsskadestyrelsen.
m. sags / journal nummer. Du er også velkommen til at sende brevet til vores mailadresse.

Ring på 26732208 og få et tilbud!