+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Om fotografen

Fotografiet har været en livslang glæde i at lave gode billeder, hvor mit kreative jeg, får lov at lege.

At kunne få kunst og håndværk til at mødes er en stor tilfredsstillelse.En kunde kaldte ham for en Fotograf Ekvilibristen. (Ekvilibrist måtte jeg nu lige slå op i Google, da kunden var gået) Tak for det, kan jeg kun sige. Jeg holder meget af at sparre med kunderne og forene kundens og mine ideér. Dette samspil er meget vigtigt for det gode resultat.

Fotostudiet ligger midt i mellem København og Københavns Lufthavn på Amager-siden. nem at komme til med bus, metro og i bil.

Vi arbejder med mange typer fotograf opgaver for Danske virksomheder inden for portræt-, Reklame-, Industri-fotografi, men også fotografi til private hvor både enkelt portrætter og Gruppefotografier i og uden for fotostudiet finder sted.

 

 

Passioneret og ekvilibristisk fotograf med base i København.

Jeg spørger ofte mig selv: Hvad er et godt billede?

– Det er svært at svare entydigt på. Spørg din nabo, et barn, dine venner eller din familie.

Svaret er sjældent det samme. Men altid interessant. Det afhænger af øjnene, der ser. Så det at skabe billeder du/i og andre kan lide, er sjovt!

For mere information kan du kontakte på: telefon: 26372208 eller mail@weilesfoto.dk. Fotografvirksomheden Billedkomponisten også kendt som Weiles fotografi finder du på Backersvej 121, 2300 København S.

 

 

 

Udmærkelser

Fotograf på det Danske Fotograf-landshold for professionelle fotografer 2014/15 og 2016/17. Deltager dermed til det man kan kalde “fotografernes Olympiade”.

QEP: Qualified European Photographer. Første danske professionelle fotograf som får denne titel i Bryllupsfotografi!

Master & Qualified Master highest degree – medlem af DFF / Dansk Fotografisk Forening dppa / the Danish Professional Photographers Association–Qualified European Photographer (QEP in wedding photography)

Ring på 26732208 og få et tilbud!