+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Miljø arkitektur- reportage- og reklame-foto

At opsøge og finde den rette motiv-vinkel, tilfører motivet en historie, og som får beskueren til at stoppe op og tænke!

I et tæt sammenarbejde med kunden tilstræber Fotograf Søren Weile konstant at få det rette og passende udtryk i billederne, gerne med en ny vinkel. Virksomhedens medarbejdere, produkter og location skal fremstå seriøse, unikke og samtidig udstråle troværdighed gerne på en anderledes måde.Vi hos Billedkomponisten laver en lang række billedtyper: Portrætfoto, Virksomhedsfoto, Reklamefoto, Produktfoto, Reportagefoto, og Gruppefoto.

Billedmaterialet bruges ofte på hjemmesider, Trykte medier til messer, magasiner, brochurer, Storprint, presse, nyhedsbreve og til udstilling på virksomheden. Ønsker du at høre om muligheder er du velkommen til at kontakte os på: Telefon: 26732208 eller mail@weilesfoto.dk

Vi kan tilbyde fotografering på virksomheden, en udvalgt Location eller i vores Fotostudie, som ligger i København på Amager ikke langt fra Amager strand Metro og kun 3 km. Fra Københavns Lufthavn.

 

Er det kunst eller bare godt håndværk? Fotografens gode billede er vigtigt for din virksomhed!

Ring på 26732208 og få et tilbud!