+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Erhvervsportræt

Et stærkt medarbejderportræt der får sendt et professionelt og seriøst signal til virksomhedens kunder er med til at knytte den enkelte kunde til virksomheden.
Portrætfotograferingen kan både foregå ude på Jeres location eller i fotostudiet i København på Amager som ligger mellem Rådhuspladsen og Københavns lufthavn i Kastrup.Portrætfotograf og erhvervsfotograf Fotograf Søren Weile kan tilbyde et uforpligtende formøde hvor vi planlægger og ser på muligheder til den kommende fotosession.

 

Virksomhedens medarbejdere er virksomhedens inderste sjæl!

Portrætfoto hos Billedkomponisten

Fremragende oplevelse fra start til slut hos Fotograf Søren Weile. Allerede fra første kontakt havde Søren gode ideer og inputs til at komme godt i mål med opgaven. Under sessionen var Søren grundig og detaljeorienteret, men havde hele tiden mig med i sine overvejelser. Søren havde desuden god viden om, hvad folk kigger efter i mit fag, og det hjalp bestemt på resultatet. Er meget tilfreds med resultatet og kan bestemt anbefale Søren.

Villads (Trustpilot)

Jeg kan bestemt anbefale at benytte en af de bedste fotografer jeg har mødt, Søren Weile. Siden min start i HDI forsikring i 2009 har jeg benyttet Søren når mit team skal fotograferes. Både som hold billede og personligt. En af de ting jeg lægger vægt på er Sørens kreativitet. Det er med til at give et godt resultat.

Michael Klitvad (LinkedIn)

Ring på 26732208 og få et tilbud!