+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Erhvervsfoto Gallerier

Et stærkt medarbejderportræt der får sendt et professionelt og seriøst signal til virksomhedens kunder er med til at knytte den enkelte kunde til virksomheden.
Portrætfotograferingen kan både foregå ude på Jeres location eller i fotostudiet i København på Amager. Portrætfotograf og erhvervsfotograf Fotograf Søren Weile kan tilbyde et uforpligtende formøde hvor vi planlægger og ser på muligheder til den kommende fotosession.Vi hos Billedkomponisten laver en lang række billedtyper: Portrætfoto, Virksomhedsfoto, Reklamefoto, Produktfoto, Reportagefoto, og Gruppefoto.Billedmaterialet bruges ofte på hjemmesider, Trykte medier til messer, magasiner, brochurer, Storprint, presse, nyhedsbreve og til udstilling på virksomheden. Ønsker du at høre om muligheder er du velkommen til at kontakte os på: Telefon: 26732208 eller mail@weilesfoto.dkVi kan tilbyde fotografering på virksomheden, en udvalgt Location eller i vores Fotostudie, som ligger i København på Amager ikke langt fra Amager strand Metro og kun 3 km. Fra Københavns Lufthavn.

 

Virksomhedens medarbejdere er virksomhedens inderste sjæl!

I was very satisfied with both the session and the results. I am usually quite uncomfortable in front of the camera and really needed some professional photos for LinkedIn etc. Søren was very energetic and welcoming, and gave several useful tips throughout the session resulting in some great photos. Søren also took the time to perfect the photos digitally while maintaining the true natural appearance. I was very happy with the experience and would definitely recommend!

Kris Michelsen (Google)

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Søren med fotografering af både portrætter samt virksomhedsfotografering. Søren er venlig, imødekommende, professionel og altid god til at komme med ideer til anderledes billeder. Søren er god til at få det naturlige billede, som ikke virker opstillet i kassen, og gerne med en ny og frisk vinkel.
Uanset om det er portræt foto eller virksomhedsfotografi – bevæger Søren sig scenevant, veloplagt og altid med flotte resultater til følge. Jeg giver Søren min bedste anbefaling.

Eva Gravesen (LinkedIn)

Ring på 26732208 og få et tilbud!