+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Privatkunde Gallerier

Ønsker du unikke og naturlige billeder med kant og nærvær, som udtrykker en historie med det magiske øjeblik der fanger øjet. Så er du kommet til den rette Fotograf. Vi prøver at skabe en god stemning før og under fotograferingen, så motivet og oplevelsen kan indfanges.Vi foreviger de vigtigste personer i dit liv og bestræber os på at fange det magiske.

Fotografen laver lang række billedtyper: Portrætfoto, Familiefoto, Gravidfoto, Babyfoto, Bryllupsfoto og Gruppefoto. Endvidere kan vi også tilbyde pasfoto.

Vi tilbyder fotografering på en udvalgt Location det fri/hjemmet eller i vores Fotostudio som ligger i København på Amager ikke langt fra Amager strand Metro.

Ønsker du at høre om muligheder er du velkommen til at kontakte os på: Telefon: 26732208 eller mail@weilesfoto.dk

 

Kan billeder virkelig få glædestårer til at springe? Svaret er: Ja!

Min veninde fik for år tilbage taget et…

Min veninde fik for år tilbage taget et virkelig dejligt og anderledes billede hos Søren. Derfor var det ikke svært for mig at vælge fotograf, da jeg skulle have foreviget mine piger og jeg. Det var ikke de store tanker vi havde gjort os i forhold til det færdige resultat. Vidste bare det skulle være sort/hvid. Men det gjorde heller ikke så meget for Søren var fuld af ideér. Han fik os ud i opstillinger vi ikke havde drømt om, lod os hele tiden følge med på skærmen, så vi kunne se forskellen på hvad der virkede godt og hvad der ikke var så godt. Det var virkelig sjovt, da vi lige fik vænnet os til hvordan vi tog os ud på skærmen. Søren gav sig god tid og vi fik nogle gode grin ind imellem. Det var en helt igennem sjov og anderledes oplevelse. Søren var rigtig god i hele processen. Han guidede os til hvad vi ville have billedet skulle udtrykke og hvad andre ville tænke når de så på det. Alt sammen noget som jeg aldrig ville have tænkt på og som jeg er SÅ glad for at han tænkte på.

Charlotte Falk (Trustpilot)

Det var en rigtig oplevelse at få taget familieportrætter hos Søren. Vi følte os godt tilpas og prøvede en masse sjove ting af. Resultatet er en række skønne, kreative billeder, som allerede har høstet mange roser fra famile og venner. Søren er desuden meget fleksibel og åben for input, når det gælder den afsluttende billedbehandling. Vi kommer gerne igen; min søn på 6 år har allerede spurgt, om vi ikke snart skal tilbage 🙂

marie reinholdt (Google)

Ring på 26732208 og få et tilbud!