+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Familiefoto

Familiefoto-session kan både foregå i vores fotostudio, i familiens hjem eller ude i det fri på en ekstern location. Bemærk, at det gode fotografi skabes ikke i fotografens kamera, men foran og bagved kameraet!

Vi skaber familiefotografi, som viser familiens sammenhold med positiv energi. Det skulpturelle udtryk med en god harmoni præger de billeder vi laver. Vores erfaring er, at et godt fotografi kan skabe en positiv synergi, som er afsmittende i familien og deres omverden. Vi prøver altid at tilføje unikke billeder gerne med en ny kreativ vinkel. Vi eksperimenterer gerne, måske med inspiration fra de deltagende personer, så vi skaber noget flot og spændende fotografi.

Fotograf Søren Weile elsker at afprøve nye idéer og lader sig gerne inspirere af familiens tanker. Lad os høre om dine ønsker og tanker. Du er velkommen til at kontakte os for høre mere om de forskellige muligheder! Fotografens fotostudie ligger på Amager i København ikke langt fra Amager strandpark.

Eftersom et familiebillede bliver til i samspil mellem familien og fotografen, er de portrætterede personer ofte glade for Søren Weiles kreative sparring i løbet af et fotoshoot. Det bidrager med nye vinkler, der gør fotografierne mere personlige, unikke og deres egne. For eksempel har en kunde tidligere kaldt ham for en ekvilibrist – en kunstner i balance med sig selv – hvilket er ord, der er meget rammende for Sørens tilgang til fotohåndværket.

 

Forevig det vigtigste i verden, Din familie!

Fik taget søskendebilleder herinde. Super sjovt og eksperimenterende – kan klart anbefales🙏🏼

Malou Bruun Jepsen (Google)

Super dygtig og behagelig at arbejde sammen med 🙂 Tak for fine billeder og en god oplevelse

Sara Rasmussen (Facebook)

Ring på 26732208 og få et tilbud!