+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Familiefoto og familiefotograf i København

Familiefoto-sessionen kan både foregå i vores fotostudio, i din families hjem eller ude i det fri på en ekstern lokation. Bemærk, at det gode fotografi skabes ikke i fotografens kamera, men foran og bagved kameraet!

Familiefotos med positiv energi

Vi skaber familiefotografi, som viser familiens sammenhold med positiv energi. Det skulpturelle udtryk med en god harmoni præger de billeder, vi laver. Vores erfaring er, at et godt fotografi kan skabe en positiv synergi, som er afsmittende i familien og jeres omverden.

Vi prøver altid at tilføje unikke billeder, og gerne med en ny kreativ vinkel. Vi eksperimenterer gerne, måske med inspiration fra de deltagende personer, så vi skaber noget flot og spændende fotografi.

Kreativ sparring med familiefotografen

Familiefotograf Søren Weile elsker at afprøve nye idéer og lader sig gerne inspirere af familiens tanker. Lad os høre om dine ønsker og tanker. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige muligheder! Fotografens fotostudie ligger på Amager i København ikke langt fra Amager strandpark.

Eftersom et familiebillede bliver til i samspil mellem familien og fotografen, er de portrætterede personer ofte glade for Søren Weiles kreative vinkel og sparring i løbet af et fotoshoot. Det bidrager med nye vinkler, der gør fotografierne mere personlige, unikke og deres egne. For eksempel har en kunde tidligere kaldt ham for en ekvilibrist – en kunstner i balance med sig selv – hvilket er ord, der er meget rammende for Sørens tilgang til fotohåndværket.

Forevig det vigtigste i verden, Din familie!

Fik taget søskendebilleder herinde. Super sjovt og eksperimenterende – kan klart anbefales🙏🏼

Malou Bruun Jepsen (Google)

Super dygtig og behagelig at arbejde sammen med 🙂 Tak for fine billeder og en god oplevelse

Sara Rasmussen (Facebook)

Ring på 26732208 og få et tilbud!

Professionel fotograf i København til dine familiebilleder

Med mange års erfaring og en passion for at fange ærlige og smukke øjeblikke, tilbyder Søren Weile skræddersyede fotosessioner, der passer til din families unikke dynamik.

Uanset hvilken type familiefoto, I måtte ønsker jer, så sikrer vi jer som erfaren fotograf, at hvert et billede afspejler jeres personlighed og kærlighed. Lad os hjælpe jer med at skabe varige minder, der kan værdsættes i mange år fremover.

Vi hjælper jer med følgende typer af familiefotos:

  • Familiebilleder
  • Søskende foto
  • Forældre og børn
  • Parbilleder
  • Individuelle portrætter
  • Gravid fotografering
  • Babyfoto

Book jeres familiefotografering/fotosession i dag hos vores dygtige familiefotograf, og oplev professionel fotografering på sit bedste nær hjertet af København.

Læs mere om de forskellige typer af familiefotos forneden.

Læs mere her

Familiebilleder

Familiebilleder er en smuk måde at fastholde minderne om dem, du holder af. Søren Weile tilbyder professionelle fotosessioner, der fanger både de store og små øjeblikke. I kan vælge mellem både det traditionelle foto eller en mere kreativ serie af skønne familiebilleder.

Vi sikrer, at hver session afspejler jeres unikke forhold og personlighed. Lad os skabe billeder, der fortæller jeres families historie på en autentisk og mindeværdig måde.

De flotte billeder kan tages enten i vores studie tæt på Amager Strand metro station, hjemme hos jer, eller on location et sted enten i København eller i resten af Danmark.

Søskende foto

Søskende billeder fanger det særlige bånd mellem brødre og søstre. Vi sørger for, at hvert et billede afspejler jeres børns personligheder og forhold til hinanden, lige fra de legende øjeblikke og til de mere formelle opstillinger.

Parbilleder

Parbilleder fanger kærligheden og samhørigheden mellem to mennesker. Billedkomponisten tilbyder at fotografere parret gennem professionelle fotosessioner, der fremhæver jeres unikke forhold.

Vi skaber billeder, der fortæller jeres kærlighedshistorie på en smuk og autentisk måde, uanset om det er romantiske øjeblikke eller scener i hverdagen. Få taget flotte og smukke parbilleder i dag!

Individuelle portrætter

Individuelle portrætter af familiens medlemmer fanger hver af dine kæres unikke personlighed og særpræg. Som familiefotograf tilbyder vi professionelle fotosessioner, der skaber smukke og autentiske billeder af hvert familiemedlem. Læs mere på siden om portrætfotos – eller book en session i dag!

Gravid fotografering

Gravidfotografering fanger den smukke og unikke periode af forventning og glæde. Få taget smukke og følelsesladede billeder, der fejrer den kommende mor og det nye liv, når vi laver gravid fotografering.

Denne type af fotosession er en fantastisk måde at fastholde de særlige øjeblikke under graviditeten på – og som vil blive skattede minder for altid. Se mere om gravid foto sessioner her.

Babyfoto

Babyfoto sessioner fanger de første skrøbelige og betagende øjeblikke af et nyfødt barns liv. Vi specialiserer os i at skabe ømme og smukke billeder, der fastholder jeres barns uskyld og charme.

Disse fotos vil være en skat for familien, der dokumenterer de tidlige stadier af jeres barns udvikling.

Få en professionel fotograf hjem til jer – eller on location

I studiet på Backersvej 121 på Amager

Få foreviget jeres families skønhed og samhørighed med professionelle familiebilleder i vores studie på Backersvej 121 på Amager.

Vores erfarne fotograf, Søren Weile, skaber smukke og mindeværdige portrætter, der fanger jeres unikke bånd og personligheder.

Book jeres session i dag og skab de varige minder nu.

Få en familiefotograf hjem til jer

Hvis I ønsker det, kan vi også komme direkte til jeres adresse og tage billeder i jeres hjem.

Det har den særlige fordel, at billederne kombineres med jeres hjem som baggrund, så de altid kan minde jer om den særlige tid i jeres hjem – kontakt os og hør mere.

On location et sted, som I selv vælger

Ønsker I at tage billedet et andet sted end i vores studie eller i jeres hjem, så hjælper vi naturligvis også med dette, så I vælger jeres egen lokation for fotosessionen. Med vores mobile fotografiservice kan I vælge et sted, der betyder noget særligt for jer, og så kan vi tage billedet udenfor.

Uanset om det er en malerisk park, i skoven eller på stranden, eller jeres eget hjem, vil vores erfarne fotograf, Søren Weile, bruge lokationen optimalt til at fange øjeblikket. Kun fantasien sætter grænser!

Kontakt os i dag

Kontakt os, hvis I har brug for en erfaren og billig fotograf til at skabe alle slags familiefotos, som i årevis vil skabe skøn gensynsglæde, hver gang I ser billederne. For at få en fornemmelse for, hvad det koster, så kan I også tage et kig på siden med familiefoto pris.

Ønsker I at tage flotte babyfoto, søskende foto, kærestepar-, konfirmationsfoto, kor fotos og familiefotos eller noget helt andet, så kontakt Billedkomponisten i dag!