Få et tilbud!

Interesseret? Udfyld formularen
og jeg kontakter dig snarest muligt

Portrætfoto København

Jeg blev engang kaldt for ekvilibristisk af en kunde. Det måtte jeg lige slå op.
Et portrætbillede skal ikke bare vise et menneskeligt ansigt – det skal være levende, personligt og fortælle en historie. Derfor er det kombinationen af professionelt fotoarbejde og kreativitet vigtigt for et vellykket portræt.

Fotograf Søren Weile står bag kameraet hos Billedkomponisten, når dit portrætfoto skal skydes. Hans arbejde er kendetegnet ved et højt kompetenceniveau og en kreativ vinkel, hvilket han har modtaget udmærkelser for både i Danmark og internationalt. Han hjælper med at fortælle din historie gennem fotografiets kunst, uanset om fotografierne er til privatbrug eller virksomhedsportrætter.

Eftersom et portrætbillede bliver til i samspil mellem kunden og fotografen, er de portrætterede personer ofte glade for Søren Weiles kreative sparring i løbet af et fotoshoot. Det bidrager med nye vinkler, der gør fotografierne mere personlige, unikke og deres egne. For eksempel har en kunde tidligere kaldt ham for en ekvilibrist – en kunstner i balance med sig selv – hvilket er ord, der er meget rammende for Sørens tilgang til fotohåndværket.

Få taget dit portræt i vores fotostudie eller din dagligstue

Få taget dit portræt i vores fotostudie eller din dagligstue

Billedkomponisten er en portrætfotograf i København med eget fotostudie beliggende på Amager nær Amager Strand Metrostation. I vores fotostudie har vi et setup, der skaber den rette lyssætning, atmosfære og stemning, hvilket bidrager til, at dine fotografier får en professionel ramme og udstråling. Fotograf Søren Weile har dog også mulighed for at skyde portrætbilleder i andre omgivelser såsom derhjemme, virksomhedskontoret eller i naturen.

Et vellykket portrætbillede begynder altid med en god dialog omkring den historie, og de elementer, du ønsker at stille skarpt på. Et portrætbillede til privat skal måske repræsentere et tidspunkt i jeres liv, mens et virksomhedsportræt ofte skal være betagende billeder, der udtrykker handlekraft samt troværdighed. Sammen med Søren Weile får du professionel sparring i forhold til at vælge den rette ramme for dine portrætbilleder, så de flugter med dine ønsker og vision.

Hvis du vil høre om dine muligheder for et professionelt fotoshoot med et kreativt indspark, kan du kontakte os på tlf. 26732208 eller direkte på mail@weilesfoto.dk.

Ring på 26732208 og få et tilbud!

Kontakt

Billedkomponisten

Backersvej 121
2300 København S


mail@weilesfoto.dk
+45 2673 2208

Find vej

Følg mig

Din garanti

×

Skriv

Ring

Tilbud

Menu